Protestantse Gemeente Vlagtwedde

Bloemenfonds

In de kerk staan elke zondag bloemen, deze bloemen worden na de dienst gebracht naar iemand die al wat ouder is en de komende week jarig is. Mocht er niemand jarig zijn dan gaan ze naar een alleenstaande oudere met een hartelijke groet van de gemeente.

De bloemen worden gebracht door een bezoekdame of -heer, die ieder een eigen aantal adressen heeft waar hij of zij naar toe gaat. Verder worden natuurlijk ook bloemen gebracht als er bij iemand een jubileum wordt gevierd, maar dat is ons niet altijd bekent. Natuurlijk worden er ook bloemen gebracht bij iemand die in het ziekenhuis ligt of al weer thuis is na een korter verblijf in het ziekenhuis.

Al deze bloemen kosten natuurlijk geld en om dat te betalen is er het bloemenfonds. Hiervoor wordt zoveel mogelijk elk adres bezocht, meestal omstreeks een ieder zijn of haar verjaardag, met een felicitatie kaartje en envelop die dan met een gift voor het bloemen fonds weer mee gegeven wordt.

Wilt u meer weten over het bloemenfonds of wilt u bezoekdame of -heer worden? Neem dan contact op met Ada Koskamp, telefoonnummer 0599-638510.

terug

Foto's geplaatst van zondag 14-04-2024
contact
Protestantse Gemeente Vlagtwedde
Vledderkamp 58
Postadres: postbus 59
9540 AB Vlagtwedde 
scriba.pgvlagtwedde@gmail.com 
 
kerkradio
De kerkdiensten zijn ook te beluisteren via: www.kerkomroep.nl