PKN
Protestantse Gemeente Vlagtwedde
 
Bloemenfonds Bloemenfonds

In de kerk staan elke zondag bloemen, deze bloemen worden na de dienst gebracht naar iemand die al wat ouder is en de komende week jarig is. Mocht er niemand jarig zijn dan gaan ze naar een alleenstaande oudere met een hartelijke groet van de gemeente.

De bloemen worden gebracht door een bezoekdame of -heer, die ieder een eigen aantal adressen heeft waar hij of zij naar toe gaat. Verder worden natuurlijk ook bloemen gebracht als er bij iemand een jubileum wordt gevierd, maar dat is ons niet altijd bekent. Natuurlijk worden er ook bloemen gebracht bij iemand die in het ziekenhuis ligt of al weer thuis is na een korter verblijf in het ziekenhuis.

Al deze bloemen kosten natuurlijk geld en om dat te betalen is er het bloemenfonds. Hiervoor wordt zoveel mogelijk elk adres bezocht, meestal omstreeks een ieder zijn of haar verjaardag, met een felicitatie kaartje en envelop die dan met een gift voor het bloemen fonds weer mee gegeven wordt.

Wilt u meer weten over het bloemenfonds of wilt u bezoekdame of -heer worden? Neem dan contact op met Ada Koskamp, telefoonnummer 0599-638510.

terug
 
 
 
Informatie
Protestantse Gemeente Vlagtwedde
Vledderkamp 58
Postadres: postbus 59
9540 AB Vlagtwedde 
rek.nr. kerk 3657.01.076
rek.nr. zending/diaconie 3657.02.919

                                                             

 

___________________________________


De diensten van de Protestantse Gemeente te Vlagtwedde
zijn ook via internet te beluisteren.
Dit kan ook op een later tijdstip dan de daadwerkelijke dienst.

http://www.kerkomroep.nl/?mp=17866

 (Dan eerst de provincie Groningen aanklikken en vervolgens de gereformeerde kerk Vlagtwedde opzoeken.
Daarna op het groene rondje klikken en een keuze maken uit de verschillende diensten. Met het pijltje in het groene vakje kunt u de gewenste dienst afspelen.) 

 

 

 

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.